Followers

Dec 18, 2010

Apalaa sangat



Mengupdate bloggie~huhu..aku pon tak tau laa nape sekarang aku lagi senang bercerita kat Bloggie.Ada je aku nak cter.Tapi tuh laa..Aku cter apa yang aku ase perlu sharing dengan bloggie jep.Hehehehe.Maklum laa,da abz skolah dah akn?ngadap lappy ni je laa hiburan aki skrg.Nak kluar bukan ayah bagi pon.Lagipun aku duet pon ta de nih doe..hakhakhak..Nih pon mak da bsing aw asek mintak.Hahahaah.kalau aku ta mintak mak ngan ayah aku nak mintak ngan sape lagi...tol tak?Apalaa sangat kan...(^-^)


Then sekarang tgh berperang dgN PERASAAN...ooh.ta bley mention.t smua ta jadi suprise.huhuhu..hope i'll pass nicely!kan?really hope it.you know what?sekarang aku asek rindu jeh dekat semua orang.nak2 kat kak Lynn n Abg king,Tapi dowg bz laa.Data leyh da aku nak kacau dowg cam dulu.Hehehee....i really miss you guys.Cakap sal sibling angkat nih,ada sorang lagi yang aku rindu.fiqa~haishhh..rindu tol laa kat adek angkat aku sorang tuh.Pas nih da ta dapt tgok dia kat sekolaa lagi.Hope dia boley jaga diri n ta nakal2.kan?akak sayang fiqa sangat toe...(^_~)

Apalaa sangat~ye laa sekarang semua da bz.Dan aku da start rasa bosn daa wey dok umah n buat benda yang sama.Teman ngarot aku cu,ekin,aden ngan ain je laa.Combee?hahaha..gaduh je dgn dia tapi kalau dia ikot ayah lg laa bosam ta de sape aku nak buli n gado2.Ape pon ta bleyh laa.!huhuhu..Nanti kalau dowg da start skola aku tepu laa wey nmpaknya...huh..poyo tol!masa skola aku nak sangat abes skola tapi da abes sibok lakk cakap bosann.kan?bedull laa~hahahaha..
 

SPM 2010~duhh..ni lgi laa.hope result aku kluar t aku ta kcwakan sape2termasok laa dri aku sendri.kan..?Yelaa..masa depan aku.Aku nak p smbung blaja then nak g jaoh laa wat sementara waktu.Yelaa orang kata perjalanan hidup kita lepas SPM ni laa kan..Hmmm..aku hope aku dapat lalui hidup yang lbeh baek akan datang nanti.AMIN~yelaa dapat laa gak aku tolong mak bapak aku.Tak kan laa nak dok kat takok lama lagi..kan?WISHING!WISHING!WISHING!..

HUhuhuhu~alahai macam2 laa dunia ni kan.Aku nih jadi takotlaa sekarang.Yelaa,kalau kluar je skarg nih aku jadi takot laa tgok orang2 nih.ade macam-macam jenis orang dalam dunia ni kan?hope aku tak terlibat dengan yang negatve..Chaiyokk CYNDA!!!!!1huhuhu~