Followers

Dec 11, 2010

Hari ni aku tak tau ape aku buat sepanjang ari.Asekk tido je,aku bangun tengok ta de msg die.Macam biasa Chak je yang selalu msg aku sjak aku knal chak.Emm,ckp sal Chak,aku tak tau laa kan.Aku jadi syg lak kat dia.Dia seorang yan g baek n aku selesa kawan dengan dia.Dia kata dia demam,risaunya..Hope dia cepat laa baek kan?..

Tadi petang jmpe Cherry..Dia dtg dgn Jeaa.Huuhuhu..Tak jmpe dia dgn Anyss skejap pon aku dah rasa rindu kat dowg.Hmm..tak dpt nak terima kemungkinan if kitowg terpisah jau kot2w nty..Aku rasa kowg laa kwn terbaek yang pernah aku ada kot.Aku sayang kowg sangat doee.Jangan luap tuh k?Esok kita jumpa laa ye?
Emmm..Sejak dapat msg dia aku jadi risau,aku ta laa rpat.Tapi aku syg dia sebab aku tau dia dak yang baik.SYAKILA HISAM.Aku tak tau kenapa dengan kau,tapi aku hope kau cepat sembuh dari kelukaan tuh k?