Followers

Dec 26, 2010

pagi lagi

Yee hari ni aku bangun cepat kot sebab bangun2 matahari da nyuloh ke muka aku.!peh...mau taa panas aku d'buatnya.Then aku bangun pindah bilik sebelah.Adek aku semua ngah tido.Anyyss still kat umah aku.Dia ponn tido lagi.Cherry?entah laaa..senyap jee,jaga makk dia laa kot.Hope semua okay jee.Tol tak?

Macam biasa bila aku bangun Chak punya msg selamat pagi memang selalu ada,taa penah missed.huhuhu..tu laa dia..Mamat tuh cukup ambil berat sal aku.Sayang u laa Chak!Aku ponn balas msg dia dan dia terkejot aku da bangun.hahahahah..yelaa,selaalu aku memang bangun upper 10 doe.Taa kna jerit ngan makk,memang ktowg taa bangun!Alaaaa..nama ponn remaja kan?Tapi remaja yang macam aku je laa kot tak kan terlepas dari buat tabiat bruk nih kot.lalalallalala~Tido lambat bangun lambat laaa..betul taa?

Sayang?hmmmm..dia memang taa pernah msg selamat pagi kat aku.Aku je laa yang akan selalu buat semua tuh.Hari2 bhaii!!yelaa...Aku bangun dia baru naa tido,mana tak nya..balik kerja taa tentu.Kadang call aku kol 4 pagi bila aku tanya still ta blik umah lagi.Ta snooker mesti warung.tah pape?Aku nak marah selalu ponn ta patot laa kan?Dia bukan laki aku ponn.Setakat bising siket2 tuh boleh laa.Lagi pun bukan dia buat apa ponn,biarkan je laa..Dari dia balik cepat tapi buat tah pape lagi haru laa kalau aku dapat tau.kan?sayang..sayang..sayang..Kau nih memang laa...(>_<)
Pagi2 lagi aku dah dapat msg daripda mamt sewel tuh.Dia kata ada benda nak story kat aku.Aku tanya tak nak jawab plakk.Tah pape.Nak usha aku,cakap je laa.Tapi aku taa nak.hahahaah..gila??????!mamat kaki minum macam tuh aku nak jadikan steady bf??MENGARUT!mintak2 d'jaohkan laa.Aminn~Aishhh..tapi aku nih kalau nak kawan2 tuh ta de laa hal sangat kan.Tapi nak lebeh???=.= i don't think so~