Followers

Dec 13, 2010

~tunjuk BUTOH~

FIRSTLY...Setakat tunjuk BUTOH,baek taa payah.Kau ni semua macam bagus,kenapa?Kata nak jumpa kami 3P ni?Mana?Aku tunggu jugak..
Kau kalau nak jumpa,jumpa je laa.Aku selama ni ta pernah cakap pape sal kau semua kt my lovely BLOGGIE tau tak?Apa kawan aku buat,kau dah nak kecoh pahal?GILA ea?tuh hak dia laa.Kau sape nak pertikaikan tuh semua?Kau balik,gi cermin dlu muka kau before keluar dok tayang muka kau semua yang cantik tuh kat depan aku k.Aku bukan nak berlagak bagus,tapi pada aku laa kan..aku UP sikit laa dri kau.Sebab aku tak pernah pulak musuh2 aku Gelar aku yang low class macam kau semua.Aku tak nak mention apa dan siapa,kau mesti tengok blog aku ni kan,so..kau faham2 laa sendiri k? 


SECONDLY..Kau tak payah nak cakap sal agama laa kalau apa yang kau cakap tuh pon kau sendiri buat.Kau tengok diri kau tuh,tengok balik background kau,masa silam kau.Dan kau bandingkan.Aku tak nak pasan good2, cause aku pon bukanlaa baek sangat.Tapi aku tak pernah pai nak ngaku aku betol2 ikot ajaran agama.Kau dengan bercium kau,keluar malam kau,rambot diee kau n kuku colour kau..tak payah bodohkan dri kau nak bagi nak nasihat kat kaum aku.ok?sebab aku tak pernah pertikaikan sal agama dalam hal ni.Kau bagi warning kat aku ke?Ko jangan lupa n jangan terlepas pandang dengan apa yang kau nak buat,rancang dan cakap.Sebab aku berani sebab aku betul.Aku tak nak pai kua Apa riwayat2 NABI sebab aku ni tak alim.kau yang bagus tuh sebelum guna ayat tuh,pk 2 3 kali dulu.



LASTLY,jahat-jahat aku aku tak pernah terlalu lancang nak tunjuk BUTOH kat musuh aku.Kau tengok laa.Bezakan antara aku dengan kau semua.Mak bapak aku mungkin tak tinggi belajo cam mak bapak korang,tapi mak bapak aku tak pernah didik aku aku cara2 low class macam tuh.Perilaku kita melambangkan siapa kita dan kata2 kita umpama maruah dan harga diri kita.Dah laa.hidop kau tak kan aku kacau kalau kau tak start MENCURIK barang aku.Aku ingat sampai mati sebab kau patut tahu,hanya kata2 maaf laa ubat hati yang paling baik.Kau start,kau patut tamatkan.