Followers

Dec 11, 2010

~ Zac Farro~

Mesti kowg tertanye2 kan?hmmmmm..
Dia nih pernah wat aku gila bayang laa jugak..
KERING je die nih,ta sexy pon..hahahaha..
Tapi dia nice n sWeet..
Walaupun dia pernah tipu aku,tapi aku still ok lgi dgn dia..
Aku nak kte aku nk kat dia,aku tak tau laa.Aku dah ada CIK ABANG SAYANG aku..
Aku tak nak lak kejar apa yang aku nak pai terlepas apa yang dah aku ada..
SORRY DEAR..
I takot nak b'bf...
DEAR sama dgn u,Kawan..
BEZANYA..
I tgh try sayang dia..
n yeah,...
Segalanya OKEYY..





SWEET KAN DIA..........??
HAHAHAHAHA..
Mestilaa..kalau tak takkan laa aku pernah flirt kat mamat nih,
tapi.....
PERNAH jelaa..
Sekarang lagi teruk,aku if msg dia..Asekk termarah dia.
hahaha..kesian dia..Tapi 
dia patot tau aku tetap sayang dia..
~SAJA.SAYANG.KAMU~