Followers

Jan 10, 2011

start with Nuffnang!


 Okeyhhh..
today aku sudah ponn register 
NUFFNANG.
Huhuhuhu..May have luck laa kan?
Semoga ada laa dan bertambah laa aku punya 
follower pas nih.Kn?
huhubuhu..
Bukan apa..Aku nak laa gak tengok Bloggie aku nih 
cunnn je dengan follower yang ramai.
Hehehehe..
Lagiponn..
The people who's arrived at my bloggie pages nih laa 
yang MENGHIDUPKAN semangat aku untuk 
M'UPDATE blog selalu untuk kamu2 semua.
So...
Hope you guys lehh laa support aku ok?
Prinsip aku bila b'BLOG,
senang jee..
KAMU FOLLOW SAYA,JANGAN RISAU SAYA AKAN FOLLOW KAMU SEMULA
okkay sayang?
huhu..
love you all
><





Jan 9, 2011

jumpa sayang!

  
huhuhu~
Okeyh!Best!Makan pizza dgn sayang saya,jalan2 dgn sayang saya..beli novel tadi ponn dengan sayang saya.HAHAAHAHAHA.Cherry!Aku sayang kau!ngeheheheehe..dia laa sayang aku.Baby aku kat bakri,susah cket na jumpe dia.Heehehehe.Anysss!I miss u like crzy babe...=='

Bersama2 cherry aku,nandeq,ain,makk,ayah & little bad notty sister kami yang kecilllllll..Combeee!Melepak di McD tapi santapannya adalah Pizza Hut?wekekeekeke.Suka hati kami laa kan?No Clicking Picture laa tadi.So..apa yang aku boleh cakap dan cerita,SANGAT best sebab da lama ta jumpa Cherry.Miss her lorr..Nasib baik tadi makk macam paham2 jee aku memang tgh rindu kat Dia.So..petang tadi,aku,nandeq n ain p laa lepaking di rumah dia.Huhuhu.Kami taa buat macam2 aktiviti.Tapi 3 je kami buat.Ketawa,cerita & cycling.CYCLING????????=='


Huhuhu..its true okkay!Kami cycling..satu taman tau!Hahahaha.wearing a jens tau!Jangan men2..huhu.then bawak that little chaamierr jalan sekali.He's so cuteeeeeeeeee!Datang rumah cherry ta jumpa dia mmg ta lengkap laa.huhu..Cuma tadi taa jumpa mamat nsem tuh jee.Shadiq!yEEE..aku ta jumpa laa mamat tuh.Haisshhhh..dia adek cherry laa.Mmg ngam dengan aku.Selalu je ngumpat2 ngn dia.huHuhU.pEndiam!Tapi ok laa wt layan kepala.Huhuhu.




soooo..kami sangat gembira hari ini.Mau keluar lagi.Tapi....Mau bertiga laa...=='



Jan 8, 2011

=='


Get out!huhuhu..yee..kau,silaa laa pergi ok?Aku da ta nak tgok da muka kau.Haissshhh!Aku suda ada Dear laa.Ta payah laa kau nak dok terhegeh-hegeh kat aku.Aku ta nak ponn laa!macam laa kau tuh nsem sangat.Ok laa kau ada duet,ad rupa siket..tapi aku ta defeeling daa kat kau.Kau daa cam s**l dgn aku,tiba2 kau senang2 jee kan datang carik2 aku?Sorry!Its too late n ta kan jadian semula sama kamu!Apa kau ingat aku nih anak patung?Kau ingat aku hadap sangat ke kat kau tuh?Taa payah laa.Harap muka jee sweet,tapi perangai kau daa macam monyet.Kau,SYAWAL NIZAM,anda pergilahh.ok?bye2~=='


 


After that,tadi,[19:23] Dear kata dia otw balik muar.huhu.tapi esok balik semula.Rindu nye kat Dear....sangat2..Tapi..tuh laa.COMPLICATED LAA KITA NIH SAYANG..Ta pe..sat g awak sampai kan?hope sangat awak sampai dengan selamat dengan Zenny tuh okaay?Selain tuh aku tertanya2 kenapa laa aku sayang kat mamat nih.Dia....dia...entah laa..Hanya aku jee tahu kenapa aku sayang dia sangat.really loves u sayang....=='


Tadi pagi apa aku buat ea?
Sambil2 kemas rumah?
ooo..
Aku text dengan annyss laa..
huhu~
pagi tadi dia g dengar ceramah laa,ceramah lesen.
Tuh yang pagi2 dah msg aku tuh.huhu..
Miss her....sobsobsob...
Ta pe!
Tabahkan hati!
Nanti kita jumpa kan sayang?haahha.
Haissshhhhh..
K..
Meh aku citer apa isi2 msg kami:
kitowg cuma cakap tentang IPTA laa.
Aku sekarang Allhamdullilah ada je dapat tawaran belajar..
Jadi nurse laa bagai..
Tapi tuh r..
kalau bleh nak tggu pling2 pai ada UITM pggil..
Hope result nnt ok laa kan?
Annyss risau sebab kitorang nih sbenarnya tak isi lagi borang p'mohonan IPTA tuh hari..
Hahahahahaha..
Ta pe laa..
dengar 10 JAN nih fasa dua plak bukak..
So leh laa kott kitorang try riki..
Mintak2 ada laa pluang kan?
Bukan apa..
Tuh semua masa depan kitorang jugak.Macam Chak.
haaaa....
Cter sal  mamat tuh,Dia dapat smbg study tau..
hihihihi..tahniah looo dear!
Kat UITM DUNGUN.
Ok laa..
Dapat jugak..kan?
jangan taa dapat?
tuh laa dulu gatal tolak yang dekat,haa kan da dapat yang jao..
esok,ahad.[09,01.2011]
dia g laa sna.
Dftar monday nty..
Semoga semuanya berjalan dengan lancar ok?
AHMAD SAFWAN..
goood luck!
CERITA LAIN HARI INI?
mestilaa ada babe..
hahahah..Tadi kitorang tiup cake bzday ayah..LALAALALALA.Lambat kan?beselaa..masing2 busy.Aku jee yang cangok kat umah nih haa.Cake ayah tahun nih c combee yang pilih.so..SANGAT KURANG SEDAP.sorry laa dekk.Akak ta suka.Huahuhuhu.Tapi ta de laa ta sdap sangat.Cuma kurang sedap.Siap nyanyikan ayah lagi toe.hahahaha.tengah tiup2 cake,mak ngan ayah aku tanya sal annyss n cherry.huhu..Beselahh..Anak angkat dorg.and sekaligus ayah tanya pe dorg buat sekarang.Aku cakap laa dorg tgh carik kerja.Ayah cakap kalau dapat kerja yang tetap dan menjamin masa depan tak pe laa kalau ta nak sambung study.AHAHAAHAHHAHAAH.peluang tuh!So...kalau laa ada kerja yang elok dan kukuh siket aku nak ar try mintak.Ngeheheheeh.Tapi...jaoh kat sudut hati..............aku nak sambung study................=='





Jan 7, 2011

Sebegini kah?


Sebeginikah?Yee..begini laa hidup nih.Aku kena laa akui.Huhuhu.Bukan apa,kalau tak aku macam tolak takdir tau.Huhuahuahu.Aku pening laa.Tapi nih laa aku.Aku suka sangat berkawan.Tapi janganlaa d'salah erti kan.Aku kawan dengan semua.Kawan dengan yang cantik,yg nsem,yg baik,yg jahat,yg talam dua muka,yg chubby,yg keding,gf org,bf org n bru2 nih duda pon aku kwan.Hahahahaha.Duda ok???bukan laki org..huhu..Tapi tuh laa.aku hnya berkawan.Aku berkawan untuk aku happykan hidop aku nih haa.Bukan untuk test market ke ap..alaa...KAWAN BIAR LAA BERIBU.toll tak?Org baik dgn aku,aku baik laa dgn org.Ta kan laa nk senget kn tiba2 nak benci org?kecuali org tuh awl2 da cm sial laa.Yg tuh akan aku pertimbangkn.huhu..~

hati kat ats nih da macam parah noh daa aku tgk.hahaah.Tapi aku pernah gak alami benda alah nih.Yelaa.kecewa.bukan kecewa putus cinta je ok?Macam2 jenis kecewa aku rasa doe.contoh:
  • bila kena marah
  • bila tak dapat nak beli2
  • bila tak dapat nak g mana2 secara tiba2
  • kawan2 wat hal
  • bf aku marah aku
  • aku buat diri sndiri sedeyh
  • biarkan org jatohkan aku
  • d'tinggalkan
  • meninggalkan org ponn aku akn kcewa sndiri 
haa..wat msa nih,tuh laa yang selalu buat aku kcewa.Lain tak de la.Tak de laa berat kan?tapi bila aku kecewa,memang gemuk r aku.Hahahahah.terbalik an aky?Aku pon plik sudahh~
 *ta nk pai macam ni
 
Hahahaha..tapi tuh laa yg aku alami..Hope tak laa pai jadi lagi teruk dari nih.Da cukup gemuk da nih!Ooo tidak!Tah pape an kalau gemuk macam nih?Ta de laa yang nak kat aku.Makin2 tak de laa yang nak.Tol tak?Huahauahu.Ta sanggupppppppppppppppppppp..huhu..tapi kalau aku gemok,ad wet byk t aku g laa operate kan?Tapi ta kan laa nk gemok?Ta semua gemoksihat.Tuh yang menakotkan.Kan?mintak2 d'jaohkan..amin~



Remaja memang tak boleyh lari dari isu cinta kan?macam2 cinta ada ea..Cinta segi2 pon ada
?hahaahah..tah pape.Tapi sebeginilah hidup nih kan?Hahaha.Aku?aku ponn sedang asikkkkkkkkkkkkkk bangat deyh ama itu yang d'kata in cinta.Lalalaalala.ok laa.Cinta itu indah.LOVE IS WONDERFULL.chupppp3x.Huhuhuhu..akuilaa kalian?Best bila mula merindui.Syok bila d'manjakan.Rasa indah bila ada je msg selamat malam mahu pon pagi.Dan paling penting memang betul rasa seronok bila dah pandai merajuk dan marah2 sayang,HAhahaaha.ape daaa..meluat aku tgk apa yang aku bebelkan nih.Tapi betul kan apa aku cakap?Semua mmg nak sangat rasa semua tuh kan?D'cintai dan mencintai.Cuma..masin2 punya cara yang tersendiri..kan?



 

sure~

 

Me Haces Falta

I need you
Now i do miss you
Now that i do believe it
It hurts to live and think that i chose instead of the sky the hell
Because i do miss your kisses
Because i am dying incide me
I am walking away from you towards the darkness
And i find myself in the mud
To tell the truth, i don’t feel well
To suffer means to scream
(Chorus)
Yes i need you
I need you
Yes i remember you, i miss you
I feel you inmy soul
Yes i need you
I need you
Yes i regret it
I hate myself, i am desperate.
Desperate, i am here desperate
Now i do miss you
Now i feel less completed
Now i can feel all the loneliness that scares so many people
Because i do miss you, i do think of you
Because the pain is too intense
To live through the final battle
Means to cross the desert
To tell the truth i don’t feel well
To suffer means to scream

Que hiciste~

 What did you do

yesterday we were dreaming a perfect world
yesterday our lips needn’t to talk
because at our eyes we were seeing our soul
and the truth didn’t hesitate your sight
yesterday we were about to conquer the whole world
yesterday you promised me that this love would be eternal
because making once a mistake is enough
to learn how it is to love sincerely
What did you do? Today you destroyed with your ego the hope
today you blured with your anger my sight
You erased all our story with your raby
and you confused the love i gave you
with a permission to break my soul
What did you do? You made us to destroy the dawns
and our nights were drawned in your speech
my dreams end with your games
You forgot that love was all that matters
and with your hands you demolished our house
Tommorow a new day is coming in my universe
tommorow your name will not be written between my verses
i’ll not listen to a speech of regret
i’ll ignore without being sad your compuctions
tommorow i’ll forget that i was your faithful lover
tommorow i wont even have reasons to hate you
and i’ll erase all your dreams from my dreams
and the wind will take away memories of you for ever
What did you do? Today you destroyed with your ego the hope
today you blured with your anger my sight
You erased all our story with your raby
and you confused the love i gave you
with a permission to break my soul
What did you do? You made us to destroy the dawns
and our nights were drawned in your speech
my dreams end with your games
You forgot that love was all that matters
and with your hands you demolished our house
and you confused the love i gave you
today i don’t give you permission to break my soul
What did you do? You made us to destroy the dawns
and our nights were drawned in your speech
my dreams end with your games
You forgot that love was all that matters
and with your hands you demolished our house


cherita lagi?

Sudah...
Hari nie akan aku type lagi..
Banyak benda aku nak bebelkan.Senangnya dalam hati nih bila si dia berkata sayang.Susahnya hati nih bila teman sejagat ada yang tak sihat.
>AHMAD SAFWAN:!cepat2 baik ok?
yaaa..aku memang betul2 akan susah hati kalau kawan aku saket.Masa sekolah dulu yang paling buat aku risau kalau saket ialah SHERIE SYAFIQAH.sebab dia tooooooo childish!!!!!!!!!!Then ANIS IZZATY.Mana tak nya kalau dia saket memang merisaukan.Nanti tak boleyh bangun.huhu..Sekarang tambah sorang lagi.AHMAD SAFWAN.Bila dia kata dia saket jee nanti aku yang jadi angen tau.mana tak nya...Cakap macam ok,tapi sbenarnya sebab taa nk bagi aku risau?haaaaaaa!kn da aku da amok.Tapi sekarang dia daa tak macam tuh.Dia kata aku garang sangat.So..better cakap dari kena hembos!Wekekekek..sorry deyh....cuma aku sayang kamu laa wahai kawn2 saya.....=='

Tittittititiittitiitti
*contoh laa kn?

Ekin tanya...TUNANG NI APA RASANYA....
ha'ah ea..selama nih tak pernah ter'pk.Apa rasanya.Bangga ke?suka?selamat ke?lalalalala..
Chuu kata....TUNANG2 NIH PEMBAZIRAN...
lakkkkkkkkk...hahahahahaha...pada aku,betul la tuh..Yelaaa,Dua2 aku ase betul..Best ke jadi tunangan orang?Tapi tunang2 nih memang bazer.Dear aku ponn cakap macam tuh.Lalalalalalala.Tahh laa.aku ponn tak tau.yang penting kalau aku kahwen,aku nak cincin belah rotan..ngeheheheheheh..walaoponn simple..tapi aku suka!!!!!!!!!!!!!!!
macam nih aku nak..simple!
 
 huhuhu..tuh salah satu topic santai kami!wekekeekke..Tapi kan...memang tak boleyh blaa laa doe..huhuhu..Then satu lagi citer sal member aku sorg nih yg taa puas hti dengan org yg m'pertikaikan tentang pakai shawl n ledging ...WELLLLLLLLLLLL...
Pada aku laa..pendapat adalah hak masing2.Kita cuma boleyh angguk dan geleng.Sbb kadang2 ada pendapat yang kita tak leyh trima tuh kadang2 betul.Manusia kadang2 memang tak boleyh kena tegur.Akuilahhhh.....
*cantik?=='


Jan 6, 2011

first bzday in 2011


Nothing..
hanya hari ni adalah ulang tahun kelahiran 
ayah aku yang ke-47!
Huhuuhu...
Aku dapat wish kat ayah as usually..
kol 12 a.m...
Ayah pesan:
  • jaga diri
  • jaga maruah keluarga
  • doakan keselamatan dan kesihatan dia
  • mintak2 d'murahkan rzeki selalu
  • dan terima kaseh sbb igt bzday dia!><
hahahaha...
itulah butir msg ayah blas 
aku punya msg wishing bzday..
huuhhuh
Semoga ayah shat selalu..
d'pnjangkan umur..
Dan drahmati ALLAH S.W.T..
Aminn~

pagi2 lagi mak aku dah bagi ayah hadiah!
Aku?
mana ada..
tak de wet ponn aku mintak ayah..
So nk li hadiah kalau mintak ayah macam ayah
beli hadiah sendiri jee kan?
hahaha
so...
aku ta payah la bagi..
Tulus igtan yg penting
lalalalalal..
huhu..
Tahun ni ayah dapat jam..
nice~
Taste mak..
tau2 je laa
CROCoDILE
Nice n good
SESwey dgn ayah..
so...
cake ponn tadi da beli..
tggal tggu nak makan jee
yummmyyyyyy~






Jan 5, 2011

ye...memang saya....



Macam mana laa saya nk cakap lagi wak...?Bloggie...pening kpale saya nih kalau pk bnda alah nih..Tapi kalau dah terlibat memang tak boleh lepas diri dengan mudah..kan?emmm...susah nak cakap,sebab sapa2 ponn ta kan faham.KONFLIK DALAM DIRI!ya..itu laa yang sedang saya alami.WTF!!!!!!!!!Apa kena dengan aku nih?Bloggie...I miss you......Lama sudah kan aku tak ngo ngek ngo ngek ngadu kat kau?hahaha...aku busy laa..Semua aku layan ta layan.Then aku BERTEKAK kt fb ntah ngan jadah mana ntah..Sal rantai tanda SALIB..Bialaa kot?Kau org kalau tengok,mau ngamokk doe..Berani giler...Ntah laa..susah aku nak citer..nak tunjuk pic ponn ta nak laa..ta baiK.Tapi apa yang aku tegur ke dia tuh pada aku memang da btul laa.Paling2 aku daa jalankan tggjwb aku sbgai seorg islam.Ya ALLAH!Janganlaa kau menduga kami sdemikian rupa.Jauhkan la kami dari segala kemungkaran!AMIN~

2ndly:
HUHUHU...ntah laa..dah bape ri nih lagu nih dokk berkumandang dalam hati dan kotak fikiran aku.Cheh!ahahahah..LOVE THE WAY YOU LIE[part2] ....


On the first page of our story
the future seemed so bright
then this thing turned out so evil
I don't know why I'm still surprised
even angels have their wicked schemes
and you take that to new extremes
but you'll always be my hero
even though you've lost your mind
Just gonna stand there and watch me burn
but that's all right because I like the way it hurts
just gonna stand there and hear me cry
but that's all right because I love the way you lie
I love the way you lie
Ohhh, I love the way you lie
Now there's gravel in our voices
glass is shattered from the fight
in this tug of war, you'll always win
even when I'm right
'cause you feed me fables from your hand
with violent words and empty threats
and it's sick that all these battles
are what keeps me satisfied 
So maybe I'm a masochist
I try to run but I don't wanna ever leave
til the walls are goin' up
in smoke with all our memories

This morning, you wake, a sunray hits your face
smeared makeup as we lay in the wake of destruction
hush baby, speak softly, tell me you're awfully sorry
that you pushed me into the coffee table last night
so I can push you off me
try and touch me so I can scream at you not to touch me
run out the room and I'll follow you like a lost puppy
baby, without you, I'm nothing, I'm so lost, hug me
then tell me how ugly I am, but that you'll always love me
then after that, shove me, in the aftermath of the
destructive path that we're on, two psychopaths but we
know that no matter how many knives we put in each other's backs
that we'll have each other's backs, 'cause we're that lucky
together, we move mountains, let's not make mountains out of molehills,
you hit me twice, yeah, but who's countin'?
I may have hit you three times, I'm startin' to lose count
but together, we'll live forever, we found the youth fountain
our love is crazy, we're nuts, but I refused counselin'
this house is too huge, if you move out I'll burn all two thousand
square feet of it to the ground, ain't shit you can do about it
with you I'm in my f-ckin' mind, without you, I'm out it 

TAK BOLEY BLAA KAN?hahahah..tah pape laa aku nih.Tapi serius laa..Aku suka lagu nih.Maksud dia mendalam.Aku macam penah alami percintaan mcam nih.Tapi dulu laa.Dengan sorang yang aku kenal dulu.Dia handsome doe!Kalah sayang aku yang sekarang.Bukan nak berlagak,tapi muka dia ala2 Zain Ruffedge time Zain Ruffedge tuh rambot spikey..Handsome kan?Dia baikk..tapi aku taa leyh hidop laa dengan lelaki macam tuh.Aku muda lagi kott time tuh.Dia sayang aku..Tapi tuh laa..COMPLICATED...Jalan terbaikk adalah aku pergi tinggalkan dia.Dia baik dan prihatin tapi dia kasar.Bila aku angen,lagi angen dia!hahaah..Tapi dia sangat understanding.3thun dgn dia....Happy n penuh dengan angan2.hahaha..best!I MISS YOU YANGGGG..MISS YOU TOO B...haaa..cm nih laa aku selalu cakap dengan dia dulu.Lakkkk!ternyata....Aku rindu dia....IZWAN...IZWAN...IZWAN....


Jan 3, 2011

Hari Pertama Di 2011

Yeeeeeeee!Hari ni adalah hari pertama bagi semua budak sekolah.Hahahaah.Tapi aku tidak laa.So..Aku cuma nak cakap..SELAMAT KEMBALI KE SEKOLAH ye adek2 ku?hahahaah...Ye dan ianya juga permulaan hari-hari baru dalam hidup aku pas SPM nih.Aku sorang2..aku solo2 jee kat umah nih buat keje.Aku laa masak..Aku laa tengok tv..Aku laa kemas umah..Dan aku jugak laa yang basoh baju.Kira hampir semua aku buat laa sekarang.


Jan 2, 2011

mana?????


Where'd you go?
I miss you so,
Seems like it's been forever,
That you've been gone.
She said "Some days I feel like shit,
Some days I wanna quit, and just be normal for a bit,"
I don't understand why you have to always be gone,
I get along but the trips always feel so long,
And, I find myself trying to stay by the phone,
'Cause your voice always helps me to not feel so alone,
But I feel like an idiot, workin' my day around the call,
But when I pick up I don't have much to say,
So, I want you to know it's a little fucked up,
That I'm stuck here waitin', at times debatin',
Tellin' you that I've had it with you and your career,
Me and the rest of the family here singing "Where'd you go?"

I miss you so,
Seems like it's been forever,
That you've been gone.
Where'd you go?
I miss you so,
Seems like it's been forever,
That you've been gone,
Please come back home...
You know the place where you used to live,
Used to barbecue up burgers and ribs,
Used to have a little party every Halloween with candy by the pile,
But now, you only stop by every once and a while,
Shit, I find myself just fillin' my time,
With anything to keep the thought of you from my mind,
I'm doin' fine, I plan to keep it that way,
You can call me if you find that you have something to say,
And I'll tell you, I want you to know it's a little fucked up,
That I'm stuck here waitin', at times debatin',
Tellin' you that I've had it with you and your career,
Me and the rest of the family here singing "Where'd you go?"
I miss you so,
Seems like it's been forever,
That you've been gone.
Where'd you go?
I miss you so,
Seems like it's been forever,
That you've been gone,
Please come back home...
I want you to know it's a little fucked up,
That I'm stuck here waitin', no longer debatin',
Tired of sittin' and hatin' and makin' these excuses,
For why you're not around, and feeling so useless,
It seems one thing has been true all along,
You don't really know what you've got 'til it's gone,
I guess I've had it with you and your career,
When you come back I won't be here and you can sing it...
Where'd you go?
I miss you so,
Seems like it's been forever,
That you've been gone.
Where'd you go?
I miss you so,
Seems like it's been forever,
That you've been gone..
please come back home.....





Jan 1, 2011

Jiwang gila

Di malam ini, Di Waktu ini
Ku masih terkenang dirimu
Biarpun tiada kau disisi, diriku.
Senyumanmu, raut wajah mu
Membuatku terus merindumu
Biarpun kau meninggalkan aku, cintaku.
Ku cuba tanpamu disisi
Ku cuba tanpa hidup denganmu
Meskipun ku tak mampu lupakan mu, kasihku.
Ku cuba tanpamu dihati
Ku cuba berhenti merindukan mu
Ternyata tiada pengganti dirimu, selamanya.
Sedetik ini, ketika ini
Ku masih memikirkan mu
Dimanakah dirimu kini, gadisku.
Andai aku, ulangi lagi
Cerita aku dengan kamu
Takkan ku menyakiti hatimu, bintangku.
Ku cuba tanpamu disisi
Ku cuba tanpa hidup denganmu
Meskipun ku tak mampu lupakan mu, kasihku.
Ku cuba tanpamu dihati
Ku cuba berhenti merindukan mu
Ternyata tiada pengganti dirimu, selamanya.
Kini...

LLove you dad,love you mom

Hidup nih betul-betul saketkan hati kan?Kenapa laa mesti jadi macam nih?Hidup yang senang tapi d'susahkan.Jalan cerita hidup yang betul-betul menyusahkan.Bukan apa ponn.Semua yang sepatutnya boleh kenapa jadi taa boleh?Kenapa yang penting jadi ta penting?Kenapa yang senang d'susahkan?Ada tak agaknya sapa-sapa yang leh jwb soalan aku?..Takk..tak de sapa yang akan boleh jawab.

Aku ponn ta paham laa ..
Hidup aku nih betul2 banyak KENAPA...
Sketnya jiwa nih ada kehidupan yang macam nih...
Aku cuma tak nak buat silap yang sekarang 
dah ada buat kali kedua..
Aku taa nak jadi prejudis...
Aku taa nak jadi si bengis...
Aku taa nak jadi selfish...
Aku tak nak..
Tak nak lagi saketkan hati org yang aku sayang dan percaya...
Tapi..mampu tak aku.............?

Berat mata memandang,berat lagi bahu yang memikul..Aku tau memang tak mudah nak lawan orang yang suka tentukan segala benda nih.Tapi kalau aku tak melawan,hati aku pai matilah nanti saket.tol tak?Ya Allahhh..berikan laa aku kekuatan..Rahmatilah kedua org tua aku..berikan mereka satu perubahan positif yang kami semua harapkan.Tiada apa yang aku mintak selain peluang aku smbung belajar,berjaya dan kjyaan pada masa depan untuk balas jasa mereka berdua.Aminn~

I love you dad~
  Yee,,aku akan rindu orang nih bila aku gi jaoh dri dia..Orang nih bapak aku.Aku sayang dia sangat.Kadang2 dia memang annoying.Tapi apada aku dia laa yang paling memahami more than my mom.Pelik kan?Ayah memang best!walau ape ponn pada aku dia lahh yang terbaek.Nobody can't replace him.He's the one.

I love you mom~
  Hahahha..mak aku?dia nih lagi pelik.Aku memang selalu jee tak sebulu dengan dia.Kadang2 ada jee benda yang kitorang nak gaduhkan.Walau ponn saket hati,tapi aku sayang mak sangat.Biarlaa pai bila2 aku akan ada satu mak jee dalam dunia nih.Tak perlu mak baru.Dia mmg sangat memahami tapi ikot time laa.Aku kurang bercerita dengan dia.Tk tau nape.Aku lagi banyak cerita dengan ayah.hahahaha.Ayah lagi?yeaahhh..kan aku a cakap.My father is the best man i've ever had.=='