Followers

Feb 5, 2011

facebook vs blogger


 Aku tak tau nape,tapi aku rasa macam ada yang tak kena dengan facebook aku.Korang rasa?Bloggiee...kau rasa?ok takkk?emmm..pada aku...!arghhhhhhhhhhhhhhh!aku ta suka FACEBOOK yang  baru nih punye profile..Korang tengok arr...Pehh..Gambar aku jadi serba ta kena aw bila tengok kt PROFILE.Then susunannye da ta kemas da.Hape laaaa.....


After that,aku ponn ase macam daa bosn nak tatap FB nih lame2.Ye laaa..Sebab macam da ta tau nak wat apa aw..Nasebb baik laa ad bloggie,bleh jugak aku naa umpat sana sini.Kan?huhuhu..Bloggie2...I love u Bloggie..


Tapi kalau tak de FB poonn tak best jugakk sebab nty jadi tepu jee masa2 aku yang terlalu terluang nih haa..Huhuhu..Macam adek2 aku,Aiiiiiiiii...masing2 memang tengah giler FB doee..Sampai kol 4 pagi ponn dorg masih okk nak on9.Aku?Dlu time skolah leh ar...Sekarang penat woo.Kerja pada k'esokkannya banyak aw.So aku kena laa ckup tido..Budak2..suka kamu yee ber'on9 lama2.Hahahhaaha..ta pe laaa..,bia on9 drpd merayap2.Kan bloggie?






Huhuhu..
ngeheheehehehehe..
cun an My lovely Bloggie?
hahahahahaha..
Saya sangat Sayang akan Bloggie saya...
mmmuahhhhhhhhhhh~
~XoXo~