Followers

Feb 22, 2011

happy birthday muncett!

 haiiiii...
morning guys!
Hyee bloggie...
huhuhu..lama kan saya taa update pepagi mcm nih?
Emmmm...hari nih semangat aww mau updated sebab hari nih birthday kakak saya....!
huhuhu..
yeeeeeeeeeeeeeeeee....
betul..
happpy semalam dapat wish kat dia sebab dia da tdo..and tdi dia msg saya,
dia da ta mjok..huhuhu..
saya suka tau!


Haaa..ini laa kakak saya!
kakak muncet yang saya paling sayang aww walauponn kadang2 dia agak 'annoying'..
burrrrrrrrrrrrr...
i love u lot sis!
sangat2....!
happpy bzday okkay..
may ALLAH S.W.T blest u ye kakak..
moga d'pnjgkan umur dan dimurahkan rezeki yawww...
and cynda wish akak happy je selalu dalam hidup nih and hope sangat kita selalu 
ada untuk satu sama lain...macam masa dulu..hhuhuhu..kan3?

huhuhu..kak lynn da 21 da aww..
jap je kan?
ye laa
saya sendiri ponn da nak masok 18thun..kan bloggie kan?
ngehhehehee...
ta pe laa..umur tuh kn nombor jeee..
walauponn umo da bsar..
tapi still gak nmpak kanak2..kan kakak kan?
huhu..

kakk...
sorry aww sebab cynda ta dpat bagi pape bzday akak kali nih..
sorry aww..
:(
sebab ta de bajet looo..
if ada memang da bagi aww.. 
ta ponn kita kuar then pi beli apa yang akak nak tuh kan?
huhu..
na tau ta apa dia nak?
lalallalala..
shhhhhhhhhhh..
nama ponn muncet kan?mestilah naa makanan..
hahahahaa...
Ta laaa...
kakak saya itu mahu cake je..
what???????????
CAKE JE ....?
hahahhaa..ha'ah...
memang laa cake je...tapi dia nak 
yang ini....
hahahhaa..
nampak?
muncet3...
huhuhu..
ta pe...
nanty2 bila da ad wet sket owg blnje akak aww..
tapi ta janji laaa..
InsyaALLAH....
k?
doakan owg murah rzki jugakk aw...
huhu..
Sayang kamu laa kakak!
~X0X0~