Followers

Feb 8, 2011

Hari bosan,POTONG laa ape lagi!


Meng'update lagi. . ?
Iyaaa...i like!Huhuhu..bukan ape,aku nih taa nak da missed untuk update tiap hari.Yela...sementara aku tak bz n ta buat apa nih kan,bleyh laa aku update Blog nih haa.Nty kalau da strt Bz kot2 aku lansong lupa plakk..kan?
 oKKAy...hari nih aku terlalu bosan and aku ponn g laa wat benda yang SECARA TIBA2 aku ponn tak terfikir,tiba2 jee tros ajak my lovely aunty g..

Nak tau tak kitorang gi mana?
Kitorang g POTONG RAMBOT!Siap cuci aww...hahaahaha...tapi bosan laa..Aku mmg tak suka kalau tunggu kat Saloon nih haa.Kalau Chaey n Soera okkay arh kott.Sebab dorg berdua mmg kaki Dandan.Bab rambot,mmg ta de sapa blleyh lawan.aku?Emmm...that's y aku rambot pendekk.Easy!Btul taa?

BLOGGIE BABY..
Aku tiba2 jee nak potong rambot tadi sebab aku ngaa sikat2 rambot tiba aku sikat semua jenis pattern semua tak kena doe...Da ta nmpak da bentuknya aww..Bengang!N sangat sedeyhh.Yela...baru nak berangan click2 sana sni.tup2 rambot tak Elok?Huh!!!!!!!!So aku ponn terus p bilik Aku..

Aku p masokk bilik and tengok mangkok 2 ekoo nih tengah on9 laa plakk.Wah3..bukan main..Mentang2 ade dua lappy,so...da macam CC da blik aku.Aku mulakan laa mukadimah:

AKU:Cuuu!Tengok rambott akak nih Cuu..Da ta de shape!
CHUU:Oii..terkejot aku!Da tuh nak soh aku buat apa?
AKU:Jom kita pi oterr nak?Kat saloon depan tuh je...jom arr cuu..da macam sakai da nih...
CHUU:Ahhhh...panas laa mokk...Nty laa gi saeng uncle dgn Combee..
AKU:Ahhh tak nk...jom arr..jap jee kott..
CHUU:Hek elehh...ane ade duet siotttt....Ko ade duet ke?
AKU:Adelah sikett...aku da tak tahan nih haa...
CHUU:ishhhh..yelaa2..Aku tak payah mandi ke?
AKU:haa ta pyah laaa...jap je!Cepat lerr...nty2 laa wat blog tuh...
CHUU:jap laa..da nk post da..
AKU:ha...zzzzzz

So kitowg gi laa saloon kat depan taman nih.Okkay laa saloonnya.Cantik n okkay laa dia potong rambot aku.Da ta serabot da..huhu..suka aww.!Da ta pyah ikat!Huhuhu..tapi ta laa mcm lelaki,cuma pndek laa dari sebelumm nih.Da ta tebal lagi da..Ringan sikit pale nih haa..huhuhu...
new hair!
Hahahah...okkay kan?lega doe da potong.
Pas kitorg poyong baru laa blik and makan.So pas nih aku da boleh da berangan2 click sana cni.Tuh baru siket tuh,t aku click agi okkay?huhu.Agak2 bosan pas nih,aku colour arr plak rambot nih..lalalallalalallala~