Followers

Feb 16, 2011

♥ in my mind ♥



Mau ini!huhuhu...aiii..jatuh haty sudah dgn itu Fixie....emmm..mau tidak,yelaaa...dari last month aku dokk riki benda alah nih kat satu laman web nih...aisshhhhhhh!lagi plak memang tgh  trend sekarang kan?...duhhhh..
Nak2 plak bila DEAR ponn suka...And DEAR kata kalau DIA ADA...Aiiii....abeslaa nty ZENNY DEAR jeles...
yelaa...kai FIXIE wluponn penat nak ngayoh,tapi berbaloi coz dapat jimat petrol n sekaligus bersenam...




Korang bayangkan,ada 30 orang mat rempit yang dulunya sibuk dengan RXZ or CATALYZER masing2 kini selamba je ride fixie wluponn pakaian yang doeang pakai sama macam masa dorang bawak moto???Sweet and Gerekkkkkk seyhh!Hahahhaa...Fixie with Oakley memang ta leyh d'psahkan buat masa nih...huhu...yang ta ok ponn trus nmpak perfect bila pakai oakley!ngehehehehe...so...can i get one of them?....or both maybe??


eMMMM...Macam boleh plakk kan?lalallalala...tapi ta pe,slow 2 arr...aku ngah save2 wet nih..da lama ta shopping
..so,sabar je laa dulu kan?nty bila rasa da cukup untk pegi,jangan rsau...aku tau laa pegi nty..alaaa...yang pnting kna ada duet...so...simpan2 laa cynda!untuk kesenangan bila perlu...kan3?Aku bukan laa suka borong sakan ke apa,cuma bila aku rasa na shopping..aku buat laa..walauponn aku cuma dapat beli satu and selebihnya aku hanya tengok coz still rasa maseh ada yang lbih berbaloi untuk d'beli.huhuhu.yela...macam maneeeee.......itu cantekk..ini ponn cantekk..tapi yang tu!?eh lagi cantik!!!!so..ha ...macam maneee aku na plih and pastikan apa yang aku beli tuh cukup memuaskan aku...so,kena laa pandai kawal nafsu aku nih haa..kalau ta nty aku kalau aku kawen,botak lerrr laki aku naty...huhuhu..Bayabgkan DEAR botak?hahahhaha..da la sayang aku tuh ta bape naa ensem...kang lagi botak togel lagi ta nsem wokk!hahahahaa..aku teringat lakk bila cakap sal nih...




AKU::yangggg....cuba bayangkan awak botak?
DEAR::ha'ah ea..pelik muka aku saynag oiii!masa PLKN dulu cukup ler botak..tuh ponn da macam gondol gler...
AKU::hahahhahaha...okkay ape..nty mesti ramai yang tengokk...
DEAR::ho'oh ler tuh..layankan saya ea..aku sekeh ko kang sayang..nak??
AKU::kikikiki..alaa...main2 je laaa awk..awak nih...


hahhahaa...klaka je time tuh aww...mana tak nya..bila jumpa je..kitowg msti carik point aww nak knakan satu sama lain..yelaa..da knakan,t aku merajokk..padahal aku yang usek dia dulu!mana ta majokk doe,tanya arr chaey apa dia wat..peehhhh..kna nganjing ea...hukhukhuk..then apa agi,kna ktawe lerr dgn dia,paw n chaey!grrrrrrrrr...tuh laa yang best aww bila jumpa DEAR...dia taa suka meleser2..so,aku ponn bersopan santun ler...biasa laa..sekali tengok muka dia uh,cam poyo giler aw!lagi parah coz mmg poyo ponn..huhuhu...