Followers

Feb 7, 2011

Just like me

  Jari aku nih rasa gatal jee nak cerita sall kau..Aku harap kalau kau terbaca kau tak laa rasa aku keterlaluan.Cuma aku pernah alami naseb macam kau doe...
Haiii...tah ape2 laa sekarang nih kan?kesian aku tengok..Bukan apa..aku ingat aku jee yang selalu kena Cinta bertepuk sebelah tgn.Upenya ada gak yang sama naseb dgn aku ann?Yelaa..Ada kenalan aku sorg nih..Dia cantik aw.Pada aku cukup pakej arr.Dengan pangai dia yg giler2 uhh..kelakarr..Then pada aku arr kan,dia mmg okkay arr if d'jadikan GF.Tapi tuh laa..Cinta tak boleh d'pakse kan?


Aku ponn baru kenal dia..Tapi ta tau nape tiap kali cntact rasa macam selesa.Okkay jewk arr org kata..Allhamdullilah orang senang dgn aku.Yelaa..Aku ingat aku nih terokk sangat..


OKKAY!Back to that story..
Nak tau tak dia sapa?sejapppppppppp...
nama dia AININ SOFIYA.
Cute kann?haaaa..korang taa tengokk agi muka dia.Hahahaah,,Comelllll...
And pale ponn senget gak macam aku..tak percaya?Okkay..tak percaya daa...hahaaha..


*Comel ann?
Dax Opie

Hahaha..Betul kan apa aku kata?haa..korang taa percaya..Tapi tuh laa..D'sebalikk perangai dia yang giler2 tuh..Dia sebenarnya sensitif jugakk aku rasa.Buat orang ketawa mmg senang,tapi nak ketawa sendiri blum tentu volume nya sama kuat cam kita buat orang ketawa.Kann......?
Opie3...Kau mesti seorang yg istimewa kan sebab aku dapat rasa lbih ramai yang sayang kau drpd yang kau sayang.Faham kan?So...just ignore 4 who those people that won't really love you..

Trust me laa babe...MEMBAZERRRR!
1 ari nty kau akan jumpa dgn orang yg kau rasa kau tak kan suka tapi kelakk dia laa yang akan buat kau jatuh cinta..Wuhuhuhu...Kita ann muda lagi..relax laa...Pengalaman adalah Cikgu terbaik dalam hidup...Ingat tuh! 
 





p/s::Jari aku nih rasa gatal jee nak cerita sall kau..Aku harap kalau kau terbaca kau tak laa rasa aku keterlaluan.Cuma aku pernah alami naseb macam kau doe.