Followers

Feb 14, 2011

kenangan Terindah


start with HELLO THERE!!.
HUHU...
Happy itu perlu babe....!
tapi bukan tuh yang aku rasa..

hari nih aku naa wat flashback laa..
Sal aku denagn si polan itu...


masa tuh aku kat melaka,pgkalan balak..emmm..nice je laa tmpat tuh..ta mandi ponn coz ayah taa bagi..
aku gi sana time ikot bapak ain n mok de dia family day tmpat kje dia.Emmm..ta best sangat coz aku gi ponn sebab teman ain kat sana.Best,macam2 aku kenal orang time tuh sebab masa tuh memang banyak event yang ada.Family day jee da brape.Tolak wedding pnduduk kat situ?

Wedding?event?
Hahhahaha....masa tuh laa aku ternampak si polan nih.yeahhh...
bukan naa kata apa laa kan,gatal gak aku nih..
pehh..tapi dia nsem dokk!memang nsem laa..!
okkay laa malam tuh masa ada event kat malam tuh laa aku nampak dia sejelas2nya...
aiiiiii......sempoi giler!
then macho jep...
body ponn taff gitu..memang macam ta sesuai laa dengan aku nih..
yelaa..time tuh aku ann ngah sekolah..
lagi plak rambot pendek jekk...
wekekekeke...
taa sangka aww leh aku leh pandang si polan tuh...
Tuh laa,sapa suh lalu depan aku...
kan aku da riki atas bawah...
emmmmm....sexy!huhu...lallalalalaa..
after event malam tuh,aku ponn melepak dengan ain kat depan chalet tuh...
Lepak dalam blik ponn bosan jekk..
tenett ponn ta de time tuh...
msg?bluppppp3...
masa tuh aku bukan kaki msg wokk..
so...aku lepak ar depan chalet tuh pai kol 2 pagi!
da la depan tuh pantai ea..
air pasang lakk malam tuh...
malam tuh ramai laa orang mancing after 12 jigak laa dorang galak mancing...
angin2...sejukk..pai ain kata bila malam je macam malas na blik...sebab sejuk!
tapi siang2?pehhh...panas wokkk...
Naik hitam aku nih ha!
masa ngah lepak tuh,aku nampak si polan tuh lagi.....
dia tengok aku macam naa tegur..
tapi muka dia cam bajet plakk..
pehh...dalam haty aku nih da nyirap ea..
Nasebb la ko nsem mattt...
kalu taa,mmg aku da nganjing da...

malam ponn makin larut...
aku da start ngantokk..so...aku n ain ponn masokk arh bilik then tido!

tapi kol 8 aku da bangonn coz bunyik ayam kuat gler!
ain leh lakk diam jee tdo ea...
aku bangun,mandi...
and tengok atas meja da ada brekfast...
da sedia maklum pagi2 lagi bapak ain n mok de dia ada acara penutup b4 balikk..
aku kejot ain..
aku cakap,

AKU::Mokkk...ta de ais laaa...macam mne nak minom??pdas plak tuh nasik nih...
AIN::Ha?jap laa..aku mandi jap..jap lagi kita gi warung depan tuh okkay?
AKU:Haaa...oi,bju aku da kemas,jgn kombo2 ea...
AIN::yeeeee......

pas tuh momok tuh mandi..
kitowg ponn jalan laa gi warong depan tuh..
tengah aku jalan2 tuh,aku nampak si polan tuh lagi!
aduhhh...nsem nya...
dia ngah dok atas kayu beso...
Aku try ehem..
dia ta toleh..
sibuk jee taip2 apa ntah kat phone..
aku ponn...

AKU::bang!gado ngn gf ea?ketat jee muka...tgur ponn ta dgr...
si POLAN::eah...ane ada gf...men game laa..
AKU::oo....okkay laa,,bye...

Aku ponn jalan n g laa tempat mana tadi aku nak gi..
Dalam haty da berbunga da nih ta pyh tanya laa kembang ke takk...ngehehehhe...
balik dari beli tuh aku tengok kat pokok besaa tuh si POLAN tuh da ta de..
emmmm...

=='

Aikkkk!
si POLAN::woiii...ada no phone?
AKU::haa?
AIN::dia nak no ko mokk....
AKU::Na wat pe??...
Si polan::Nak kenal laa,ta kan nak makan plakk no tuh...dui dak nih...
AKU::oo...jap...017647...blalalallalalala...
Si POLAN::Thnx...nama apa?
AKU::mty2 laa...lapo noi...bye!
Si pOLAN::?????

Huhuhu...oitttt!dia mintak no aku!
Dari situ laa aku start kenal dengan si POLAN tuh...
And aku couple dgn dia 2thun...

Tapi after that kami break up..
ye....aku pergi tinggalkan dia yang setia and caring dengan aku...
dai selalu bagi semangat kat aku..
jaga aku dari jao...
and dia sabar jee dengan perangai aku nih...
"i miss you yangggg...."

da lama aku ta cakap macam tuh kat dia..
and ta mungkin aku dapat cakap lagi sebab dia da pergi terus ikot apa yang aku mintak..
iaitu aku mintak dia lepaskan aku....
Pas dia,aku ta jumpa lagi orang macam dia..
Couple aku yang sekarang nih ponn lom tentu dapat tandingi dia...
and cukuplaa dia sorang yang selalu panggil nama penuh aku bila aku start cakap tanpa henti!
huhu..
aku tak pernah lupa ponn sal dia...
and aku tak mungkin senang nak lupakan dia...
Dia laa KENANGAN TERINDAH dalam hidup aku...
Aku yang tak tau bersyukur nih yang da tinggalkan dia...
Mungkin aku ta de jodoh...
Tapi sumpah laa....!
Dia memang banyak ajar akau apa tuh cinta...
dan dengan dia laa aku banyak belajar cinta monyet nih sebenarnya taa wujud..
sebab cinta nih satu benda yang sangat agung..
sekali kita bercinta,kita ta kan pernah lupa cara untuk bercinta sekaliponn terluka terukk..
ye.....betul tuh...

teringat akan dia satu perasaan yang betul2 menyakitkan aku sebab aku banyak lukakan haty dia...
"maafkan b yangggg...b tau b salah banyak dengan u..."
indahnya kalau aku dapat cakap macam tuh lagi dengan si POLAN tuh.....