Followers

Feb 7, 2011

Taksangka...

 malas ann naa bangunn pagi?...Zzzzzz

 Morning Bloggie........!heyyy..ap nih?ta tido lagi dri mlm tadi?huhu..mestilaa sebab saya taa sign out awak sebab saya t'tido laa..huhu..kesian awak...Tapi ta pe laa kan?Jangan marah okkay?Saya awal tadi da terbangonn aww..Skaett tekak laa B...hUKhukhuk..Ta buleyhh nak tidoo nyenyak aww..B..Today u teman i okkay?Sebab byk yang saya mau CERITA kat awk aww..Yelaa..Semua orang buat saya bengang jee..Semua buat saya sedeyhh..Tapi ad jugakk yang buat saya ktawe n gelakk..huhu...

Malam tadi ann B,Ameliia texting mee againt.Huhuhu..pelikk kan?Tapi ta tau nape bila dia Text saya,saya rasa macam senang haty sangat B..Mungkin sebab she's so nice kott.Yelaa..B u bygkan i daa wat dia sakett haty ponn dia okk je trima i sbagi kawan.B ...Kalau i tersayang dia sangat2 macam i sayang Chaey n Soera macam mane ea B....?Should or shouldn't?Bukan apa..i susah naa sayang orang macam i sayang mangkokk dua ekoo tuh.B,diaorg berdua laa yang tau sapa i sbenarnya.Tapi tentang Ameliia nih..I ase macam senang haty plakk naa trima dia B..B u tau taa B..kalau mamat tuh buat dia sdeyh macam i pernah buat dia dulu...u tggu laa B t kalau i ngamokk.U naa tau taa apa yang kitorang text malam ttadi?huhuhu..

  Amelia Nasaruddin


Amy misscall dulu.Time tuh i ponn ngahh kebil2 aww.Ta leyh tido.Msg dgn Sayang tapi dia da t'tdo.

ME:Amy??Nape...??
AMY:U....................
ME:Ye....nape ni sayangg?What's up babe??
(lambattttt sangat Dia reply...)
ME:aiii ta bls pulakk..pelikk je laa u nih miee...
AMY:ta ade pape..Just miss u laaa..
(dlm hty i da ckap,RINDU KAT AKU?bia btul budakk nih..Tau2 jee aku teringatkan dia.)
ME:huhuhu..miss me?nape nih...i ta kemana2 laa..kat muaa jee kott..Jangan laa miss me..Nty i sdeyhh la miee..Huhu..da la p tido..Lets us start a great day 2morrow okkay?..

Dia taa eply.Pagi tadi bru i bce msg dia B..
AMY:i da ta pk da..cuma miss u je..
ME:PK ape?
AMY:I juz mish u babe.....huuu...
Me:hahahahaaha..ylaa amyy sayangg..Dn't 4get yr brkfast...



Tuh laa B yg i text dgn dia.Huhuhu..i hope 1day t i lehh jumpa dia n spent time with her..Apa B?Borak & kongsi cerita dgn dia?Emmmmm...maybe...Mungkin..Tapi B..u tau kan i selesa cerita dgn siapa.Chaey & soera je B..Bloggiee...U nih...Emm..i ta cakap ponn i naa beza2kan dia..Cuma i takott dia ta betul2 naa kawan dgn i..Em?Sayang dia?yee..dari peasaan bersalahh i jadi sayang kat dia as kenalan i...B!She nice laa..okkay??i lehh gerenti...Amyy is a nice person..InsyaALLAH..huhu..Macam u laa...that's y i sayanggggggg u sangat aww Bloggie baby...huhuhu..