Followers

Feb 27, 2011

Tanjung

 Melepak alaa minah rempit laa weyyhh..hahaha..aje gilerr ko..Nih semua Cherry arr ni.
Annyss agi ar tdi bukn main agi lepakk je muka ngn laki dia.hahahhaha.Choiiiiiiiiiiiii!tapi okkay ar..
akhrnya dpt gak aku tgok and lepakk japp ngn c icamm tuh.
Payah noo lerr mmt tuh naa jumpa aku ngan cherry.Hhahaha.
Then dapat tgokk scenery pee yg ada kat tnjung tuh haa time ptg.Oooo..ada ramaiiiiiiii sgt budak lepakk.Macam2 jnis budakk ada aww.hahhaha.
Macam org gakk aku nmpak tadi.
 After that i dapat jumpa my sayang loo.
hahhahaa.hari nih i jumpa dia dalam keadaan paling comot and sempoii.
yang paling best plakk...
Baju semua sama.
Kasut aku ngn dia ponn sama awww.!
Padahall kitorg nih bukan suka janji2 ponn.
Haiiiiii..
makin sayang laa kat dia tuh.
sukaa sangat tadi dapat jumpa dia...
xoxoxo

Then aku jumpa GELONG,ASEPP,AKIMM.
hahahaha,,sukaa aww.
dapat blnja dorg air..
ta pe..nty pas nih aku blnja korg lagi okkay?
mesti blnja punya...
hahaahah..nty kita lepakk ta pyah ada pakwe aku aww..
kesiann korang asal jumpa aku je mesti aku ngan pakwe.

nty kita2 je okkay?
mesti!