Followers

Mar 28, 2011

lama menghilang

 hai bloggie...rindu aku taa?ummmm...huhuhuhu...sorry laa yee coz da lme aku ilg kn dri buat seketika.ummm..macam2 jadi aww.aku masuk wad la...aishhhhhhhhh....denggi bebe!tuh semua jadi time b4 kua result arr..

 tapi sekarang aku da okkay da..da sihat beb..da puas merayap da..huahuahua.sekarang da kje dgn ayah,chehhhh!macam laa ada company pulakk ea...kje warong jepp doe aku..tapi syok!fun gile...huhu..annyss ponn kje dgn aku.. cakap sal result lakk ea...ummm...ok jepp laa..yg pnting ad A laa kn...and ta de yang kantoi...yg penting2 semua aku credit laa..allhamdulillah la..mak and bapak aku ponn macam puas haty laa jugakk kan..huhu..paling penting aku da cukup buat semua yang ta suka and sealalu pandang rendah kat aku bukak mata and dorang macam sentap laa jugakk kan...hahahaha...ye laa..aku belaja men2..time tusyen aku dating laa..ponteng laa...aiiii..macam2 laa...buku lagi arr jarang aku sentuh aww...huhu...ta de istilah study hard mahuponn smart aww..hahahahaha...jgn pelikk aww...tapi tuh laa hakikat nye..kalau aku betul2 belajar..mungkin lagi bnyk A aku dapat bagi kat mak aku.huhu...anywayy...sekarang betul2 rasa bebas aww...ngehehehe..IPTA or IPTS ...huhu..ta pyh wsau...mana2 ponn bleh daa sekarang..huhuhu...



Mar 3, 2011

menjerat rindu

 ha tgok laa tajuk aku apa.macam jiwang jee kan?ta nahan seyh wa cakap loo..hhahaa.Ala apa ad dengan tajuk kan?aku cuma nak speak out kat sini yang aku sangat2 rindu akan kawan2 aku tuh haa.Pai demam2 haa aku nih coz rindu gila vavi kat korang berdua.na msg kdit ta de pulakk.hmmm...nanty kita kuar okkay?rindu tahap ap nih ponn aku ta tau daa..hukhukhukhuk..

next,aku terjerat pulakk dengan rasa rindu yang taa bleyh bla kat balax aku.haiiii..rindu yaa ampunn doe kat mamat sekorr tuh.tah ape ubat ape tah dia da bgi kat aku.hai!ubat ke..tak laa...aku ase mmang aku yang rindu dia kott.ta pyh naa kai2 ubat ke ap ke..tol takk?ai pakwe-pakwe...aku rindu loo kat kau....balik laa...okkay?ceh,padahal tiap2 minggu dia blik semata2 naa jumpa aku.macam last week,kitowg jumpa bsing plakk mamat tuh coz muka aku sembab dia kata.pling ta nahan dia bbel cakap:


"asek saket jee kau nih sayang.owg wsau tau takk...tengok muka da macam apa...bio je laa gemuk,t krus saket macam nih..."


hahahahahha...excellent gile ann laki aku?ajee lerr..tapi tuh laa..dia memang mcm uh laa..yang pnting aku tau dia sayang aku cukup.kan3?huhu...minggu nih maybe aku taa jumpa dia laa kott..bia ar dlu...aku ponn ta bpe sihat sangat nih haa..apa hal ntah aku nih ponn ta tau.manje noo skrg badan.kna panas siket ponn da sakett..asal makan jee ta payah tanya laa kan,confirm muntah aww...huhuhuhu...nih aku cter kat annyss and cherry,pehhhhhh....bsing seyh minah dua ekor uh...hahahaha...aku tau lerr korang sayang aku an3?huhuhu..







Mar 1, 2011

Bulan ke-3

 Febuari daa pergi sekarang Mac muncul dengan senang haty.Macam2 benda da jadi kat aku sepanjang bulan febuari nih.Yela..ramai jugak yang label bulan nih as bulan cinta.Bukan apa,sebab tarikh valentine day tuh kan dalam bulan feb nih.Hahhahaa.Conclusion..bila cakap da masok bulan dua semua macam ta sabar ponn nak celebrate valentine tuh bersama yang tersayang.tapi aku taa kata semua orang ponn sambutt hari berkaseh sayang nih.

ok laa,post aku kali nih bukan nak cakap pasal valentine day ke apa,sebab lagi ponn valentine ponn da lama lepass da.Hari nih aku naa cakap sal masuk harini kira da masuk bulan ke-3 da aku,annyss,cherry and semua budak2 badge aku tinggalkan sekolah.yeaaa....3 bulan da ta sekolah rasa macam baru semalam jee aku p amekk paper SPM uhh..Tak de lagi daa aku dengar announcement macam kat sekolah dulu.Kalau takk boleh d'katakan setiap satu jam mesti ada jee cikgu2 aku tuh nakk wat pengunguman.huhuhu.sekarang da ta de da.Kalau ada ponn aku laa yang announce sndri kat adek2 aku time dorang balik sekolah.hahahaha.announce jangan letak baju sepah2,makanan akak da masak nty makan jgn lupa basuh pinggan.ad baju lagi siket dalam msin tuh,sidai.Hahahahahaha,.tenging jee muka adek2 aku.

lagi pulakk nama ponn da masok bulan mac kan.Tinggal brape hari je lagi untuk aku amekk keputusan SPM aku,cuak!bla teringat sal nih jee nty aku tba2 macam naa muntah aww.burrrrrrrrrrrrr~loya tekak.apa yang aku makan tadi ase macam nak kuakan blik seyhh!haahahaha.alamak!selekeh laa plakk.wekekeke.pas jee kua result nih nty,aku kena tggu lagi.yea..tggu mana2 IPTA pggil.kemasukkan IPTA/IPTS tahun nih bulan september nty.Sebab nak lepaskan mana2 panggilan luar negeri katanya.Peh...ta kan laa plakk aku dapat p oversea kott.UiTM ponn lom tntu lagi.Tapi if dapat Allhamdulillah,if ta dapat ta kan aku na kuburkan plak semangat sambung belajar aku nih.Btul takk?

Korang semua wish laa kat aku okkay?moga2 semua budak badge aku dapat result yang membanggakan.amin~

Sepanjang 3 bulan aku tak sekolah nih jugakk,aku dapat ramai kawan baru aww.tapi macam yang korang tau laa kan,aku nih mana ade kawan pompuann.Semua lelaki.Aku kenal ngan budak2 3 suku.hahahhaha.perangai and kepala memang tintong doe..tapi pada,yeaa...they good.kelakar pulakk tuh.Sekarang aku makin rapat pulakk dengan GELONG.da macam kawan bhaekk ponn ad gakk.Padahal aku ponn baru jee kawan dengan dia aww.Dia bhaiikk.cuma tuh laa nakal and kadang2 tak senonoh gakk pangai.wahhahahaha.apa2 pon Gelong...aku happy dapat kenal dgn kau.And hope kita semua jadik kawan paii bila2.kan3?