Followers

Mar 3, 2011

menjerat rindu

 ha tgok laa tajuk aku apa.macam jiwang jee kan?ta nahan seyh wa cakap loo..hhahaa.Ala apa ad dengan tajuk kan?aku cuma nak speak out kat sini yang aku sangat2 rindu akan kawan2 aku tuh haa.Pai demam2 haa aku nih coz rindu gila vavi kat korang berdua.na msg kdit ta de pulakk.hmmm...nanty kita kuar okkay?rindu tahap ap nih ponn aku ta tau daa..hukhukhukhuk..

next,aku terjerat pulakk dengan rasa rindu yang taa bleyh bla kat balax aku.haiiii..rindu yaa ampunn doe kat mamat sekorr tuh.tah ape ubat ape tah dia da bgi kat aku.hai!ubat ke..tak laa...aku ase mmang aku yang rindu dia kott.ta pyh naa kai2 ubat ke ap ke..tol takk?ai pakwe-pakwe...aku rindu loo kat kau....balik laa...okkay?ceh,padahal tiap2 minggu dia blik semata2 naa jumpa aku.macam last week,kitowg jumpa bsing plakk mamat tuh coz muka aku sembab dia kata.pling ta nahan dia bbel cakap:


"asek saket jee kau nih sayang.owg wsau tau takk...tengok muka da macam apa...bio je laa gemuk,t krus saket macam nih..."


hahahahahha...excellent gile ann laki aku?ajee lerr..tapi tuh laa..dia memang mcm uh laa..yang pnting aku tau dia sayang aku cukup.kan3?huhu...minggu nih maybe aku taa jumpa dia laa kott..bia ar dlu...aku ponn ta bpe sihat sangat nih haa..apa hal ntah aku nih ponn ta tau.manje noo skrg badan.kna panas siket ponn da sakett..asal makan jee ta payah tanya laa kan,confirm muntah aww...huhuhuhu...nih aku cter kat annyss and cherry,pehhhhhh....bsing seyh minah dua ekor uh...hahahaha...aku tau lerr korang sayang aku an3?huhuhu..