Followers

Jun 21, 2011

ahad, 19 ~20/jun/2011..best!

Okkay,
post aku kli nih aku nak cter bout hari 
..AHAD,19/JUN/2011. .
aku bukn ap,aku ta tau na bgi title apa kali nih sbb
nih punya hari mmg 24jam aku berjalan je dohh. .
hahahaha..
bermula pada  ::

PAGI(19/jun/2011)
So,pagi aku keluar dengan besties aku. .hehehe. .Bersama ain n my lovely sweet hubby. .ktowg kluar ta de la pagi sgt. .dlm kol 11 kot,huhu. .
destinasi pertama pgi uhh mstilah g jempot mamat2 pakwe tuh kan..haahahah..kali nih g amek dia,kakak2 dia ad loo kat umah. .peh,segan seyh..pas uhh abg dia siap dtg siot senyum2 kat aku...alahai,bukan nk kata apa la kn mau taa semua tgok aku,da la rmbut aku kaler blonde ea. .hahahahahha. .
ktowg gi MP(MAHKOTA PARADE ) n DP(DATARAN PAHLAWAN). .
sampai sna tol2 kol 1 tghri..
sampai2 aku pusing satu MP dlu. .tgk kasut...baju. .baju,tgk baju ak laa..kasut lak teman En.sayang aku lahh yang nak. .sbb dia nak beli sneakers baru. .ksian nike hjau dia yang aku suka uhh da season gler da derr..haahahah...ksian dia..tapi dia ta beli pon just riki harga dlu...dia kata antara NEW BALLANCE or NIKE. .aku cuma kata,"ta tau la syg..nty kunk owg kta yg nih awak lak ta suka. ."


After tengok2 kat MP.ktowg gi DP lakk...hahahah..dak2 nih gerak dlu..ain,cherry n paw..Aku n Dear gi li apa yang aku hajati dripada kat umah agi b4 gerakk..hahahaha..na tau ap? BRB laa ap lagi...
Nyummy loooo...double scoop with choclate toping...flavour lak cheezy bluberry mix with groundnuts chocs..hehehehehe...tapi ta sempat click lak sbb syiokkk mam eskrim uhh.. RM 19.75 .hahahaha...DEAR cuma ktawe sbb dia kata aku apa pun n brape ponn ta ksah kalau ssuatu tuh mmg aku suka.Tapi nsib baik jenis pakwe aku tuh jenis ta ksah..kalau jenis kemut,ada chance laa aku telan air lioq jaaa..hahahahha..thnx yea sygggg..><


Pas puas berpleasing kat sana ktowg gerak gi klebang lakk..alahai,dataran 1 malaysia uhh..hahahhaha..tau an?gi situ sbb ain ar nk lepak luo econ..hahahaha...so,dear aku la yg drive kali nih diapon lencong lahh g sne...smpai sne ngam2 cuaca seppoi2 jehh ar org kata...ramai gk org..fmily arhh rmai...redup jee...sambil gelak2 tuh dapat gaklah aku curik2 amek pic psgn yg sedang berjarak jauh nih. .


 hahaha..comel kn mereka?hahaha..after lepaks kt sna kmi pon tros gerak blik la..cuma beberapa ktika dengan sayang aku pon da wt aku puas haty sbb cherry ad n sayang ak pon ada . .bf n bff. .dua2 pntinh woo..hehehe...OTW na blik tuh sempat la jugak click pic DEAR tgh drve..ta pnah2 woo....hahaha..tapi ta nsem loo dia,bse2 jee...kt haty aku je dia luar biasa..heheheh. .: )


hahahha..kesian korang ta dapat tgk muka dia jelas..alahaiiii...sory laa sbb DEAR mmg ta suka amek gmbar laa...Aku amek pic mcm nih twice!tpi dua2 ta nmpak betul muka dia...hahhaha...tapi sangat suka aww tgok dia drive..sweetttttttttt.....hahaha


sayang sy..suka haty sy laa.. kn?
btw mmg best bila klua mcm nih...melepak with dia buat ak ase tenang jee...
 ... ILOVEYOUSAYANG. ..


PETANG (19 JUN 2011)
petang pas aku puas merayap dengan sayang2 aku,aku pi smbut  father's day lak dgn family aku..kira complete lahh hari aku time nih..FAMILY,KAWAN BAIK & KEKASIH ponn aku da luangkn masa bersama.ngeheheeheeh~
After uhh aku balik2 jea ayah aku ajk KEMBARA .Ta tau dia nak gi mana mula2..so,siap2 aku ngan ain dia pon patah blik dri jln2 masa aku keluar tuh dia pon keluar gak tros amek aku n ktowg pon gi la jalan2 kembara..sehelai sepinggang dohh...bwk underwear,bross gg n make up jewk..HAHAHAH..boleh?hahaaha
ktowg gi Kluang,call pa cikk aku yang stay sna. .jumpa dia bawak gi makan seafood..nyum2!sedap dohhh...hahaha..pas uh Pa acik tny la nk g mna pas nih,ayah pon kata dia nak g TELUK RAMUNIA...haaa..pa cik aku pon bwk la kami smua ke sana ..dia siap booking an chalet kt kwn dia.Senang ea ramai kwn?call je..smua beres..kn?huhuhu..perjalan dri Kluang ke Teluk Ramunia tuh ada lah dlm 2 jam..tapi sbb drive smua sentimental,jdik 2 jam 1/2 aww. .hahahaha . .ap na buat kn ?


PAGI(20 JUN 2011)
Aku igt sikit jln2 nak gi sana..lalu bandar tenggara pas uhh jumpa Kota Tinggi ,Bandar Penawar n Punggai..mcm jao sbb jalan dia m'bosan kan..hahahaha..tapi lawa laa...pantai pon lawa cuma air ta bersih untuk berendam...hehhehe. .
so kami bergambar je lahh....












sesudah kami kat sna kami pon balik laa. .
cun gakk an sekali2 gi lepak di tepian pntai? hahahhaa..