Followers

Jun 9, 2011

menaip semula


 bloggie baby!
yea...i da blik da..dan i byk benda nak story kat u..
ta smua la,tpi half maybe..btw nak kongsi story tentang life i dan orang2 yang hadir dalam hidup i..ta kira yang dah lama dan yang bru tapi yg pnting2 je laa...yang stakat kdg2 tuh ak yakin n
4 sure la mereka msti sgt sihat dan okkay..kn?

firstly i nak cakap kat sini yang i da mula rapat dengan dia.dia nih okkay la tapi u jgn pk lain pulak okkay?takkkk.....i dengan dia lbihnya macam kawan baik..hahaha...pa cik sayang i still ad dlm haty i okkay?hehehehe..okay,selanjutnya nak cter yang i knal dgn dia ponn ats sebab budi baik twin i..gelong tuh..heheheh..dia la yang knalkn i dengan mamat sekor nihh..emmm,mamt nih nama dia azie laa..correction! muhammad radzi..u nak knal dengan dia jugak?nty okkay..biar i story dulu okkay..i pon ta tau nape i accept dia dlm hidop i dgn cara so easy..tah,maybe sbb dia uhh giler2 kot..sng kata dgn dia i jdik dri i...dia sllu dgr i ngadu,pujuk i..n byknya dia sbr laa dgn i..paling ta boleyh blah dia nih i ase mcam best aww..adik i ta suka dia..hahahah...sebab dia kta azie nih poyo..memang punn!tpi dia sempoiiiii...i hope dia kwan dgn i nih ikhlas sbb i suka dapat kwan baru mcm dia...seriusly!
muhammad radzi


okkay cukup satu,then i nak cter pulak tentang shah.shah?u igt tak?alaaa..yg i kata dia sgt2 emosi tuh..?
Actually i skrg dgn dia pon da berbaik...rupanya dia mmg syg i laa..tpi syg i as adek perempuannya..
yeah,berkawan dgn i ta semena-mena dia dpt xtra DUA adek perempuan jgak taw!off coz laa my SUPERB BESTIES uhh...btw,klu ta knl dia msti cpt pnat lyn krenah dia...but,skrg i da fhm sgt da dia uhh..bila dia mara jgn dpujuk..nty dia da okkay,pndai la dia crik kita..so,buat pengetahuan u...dia skrg sgt2 care sal i aww..sbb chaey ta de..so,dia amek tugas yg dah chaey amanahkn ke dia..jaga,teman n jgn tggal i..
                                          hahahaha.. : ) THERE!tuh la dia...

KENAPA CHAEY X ADA?
 haa okkay,i btau u meh sni..dia dah gi dah pon PLKN tuh..dekat sbulan jugak laa..insyaAllah  30 JULY nih dia balik laa..hehehehe..tak sabar laa plak nak tggu dia balik..serius dohh!i rndu dia sgt loo B.... : (
bila dia balik nty yg pasti mmg ia akan menggila semula la jwbnye b...heheheh..

macam2 jadik kat i spnjang i ta jumpa n tekan2 u nih b...yla,ada hal yang sdeyh..yg mengecewakan i..
yg happy n yang suprise...hahahahah..semua ad la b...tpi...ape b...hm?yeee..i da ta sdeyh da skrg...sbb mcm ada hikmah dgn apa yang jdik nih b...tapi stop la dlu cte sal nih...i ase i nk cte kat u dlu sal perkara2 gembira bila chaey ada d'cc i...hehehehe