Followers

Oct 28, 2011

intro .

Helo i'm back againt ! rasanye mmg betul2 ckup lama aku i tak singgah at blog nih . busy dgn activity harian rasanya makin lama makin ta de masa pulak i na taip n cte apa yang i lalui selama nih . Macam2 jadik cntohnya kisah sedih yg i terpaksa cekalkan haty tuk hadapi seorang diri . Senyum ketawa depan semua orang sedangkan haty nih macam kosong dan umpama kaca yang retak menanti belah . Kadang2 penah jugak i ter'pk tuk delete semua memory tentang apa yang jadik dan starting a new life . BUT  ! can i do ?

  Sepanjang i cuti panjang nih mcm2 yg i da buat , tengok n menilai sendiri . Contohnye k'jadian masa BF i excident . Teruk jugakk . Dia msuk ICU dekat seminggu . u all bygkn smua nya i terpksa cover depan parents i yang i okeh2 je sebab dowg ta tahu yg i ade BF .masa uh i cuma d'temani BFF i yg sllu support i .my aunty n my lil sister's .Mula2 masa dapat tau tuh agak down jugak lah . Harapan tuk BF i cuma 30/70% only . YA ALLAH ! mmg tak leh nak kta apa lah cuma doa dan semangat tuk percaya yang he's gonna be okayh .Lastly , For now dia dah okeh allhamdullilah .ta de lah da sihat macam dulu . Processing tuk sembuh yang d'jgka mmg amek masa sikit . so , dia perlu sabar dan tabahkn haty . Kan ? So do i . .Rasa macam na upload pic yang dia xcdent .Tapi rasanya tak perlu la kot sebab ad yang antara p'baca post nih nty cnfirm dah pnah tgk . Kan?
Kalau nak bertaip at cni i rasa ta tahu la bpe pnjg  post nih .tapi tak pe lah akan i cte jugak at u all semua ok? so , da cter sal BF i dan skrg cte d'mana sepanjang cuti nih mcm2 yang jadik jugak perkara happy2 .Contohnye my mom n my dad semakin close dengan razi n kwn2 . kira mom n dad da tau lah yg i mmg close dgn dowg semua . Alhamdullilah. Razi n i smakin rapat n i ase dia seorang teman yang baik n kwn sepasukan yang sngat adil dan cukup toleransi . HAHAHA ! mana tak nya sebab dia asek ngalah je dgn i . PEMBULI an i nih ? HEHEHE . alaaaaa..bukan buli ap pon . so,tak salah rasanya .

PATAH TUMBUH , HILANG BERGANTI .hahaahah . tak tahu la nape pepatah nih i pilih .mungkin sebab sesuai kot . sekarang i da semakin rapat dengan kawan lama .ATYRA MIRA a.k.a MON bak kata Topet MONA .hheheheh . rapat sejak i amek no dia at j-one ari uh . So msg2 n rasanya banyak chemistry yang ada ngan dia antara i , chery and dia . Cuma i tetap rndu kat dia yang semakin hilang dr pndangan mata n semakin kabur dalam haty i . About AMELIA NASARRUDIN pulak , dia da b'jaya tambat haty my mom . AMEYY , welcome to my life ~ 

i jugak nak cte at cni yang  i dapat dua adik lelaki baru yang sangat gile n best ! sweet agy ! KB n Qayyim . i pon tak tahu mcm mna p'knlan yg sngat2 tiba2 uh buat semua nya jdik rapat n asenye i mmg da sygg dowg b'dua.Sekali sayang , akan sayang selamanya . kan ? So rasa macam tak nak pon hilang salah seorang drpd dowg . Bukan cuma dapat adik aw . tapi dapat abang sekali . hehehe . my big bro is a BFF to my BF .fhm x? hehehe.sangkut paut an ? sukanya . rasa idup skrg tol2 rmai yang pimpin tangan nih. serius bah ! 

kelip2 mata dah nak ujung tahun 2011 kan ? i pon ta sabar sebab 2 disember adalah tarikh penting tuk i sebab i akan smbg bljr jugak akhrnya .amin ~ kat KL je kot .ta jauh pon .kalau tak dpt jugak ofer at JB ,poli lak uh . Cam ta cye je dpt poli .Ap pon cnnot . HAHAHA ! so , SEGi .. wait 4 me yeah !