Followers

Oct 29, 2011

Tidur Tersenyum


Datang lagi rasa nak menaip aku malam nih . So , apa aku nak cte ea tuk post kali nih? Ermmmm..Kadang2 aku tak tau nak mulakan sesuatu cerita yang aku alami tuh dr mana.Dari pgkalnya ke,pucuknye ke ataupon ujungnye . Yela , macam baca majalah jugakk an ada setengah2 orang baca majalah dri blkag mcm mak cik aku. Ada plak yang suka baca terus selak2 mana2 mukasurat yang d'rsakan best then baru baca semua mcm aku.HAHAHAH .ape pon cnnot kan ? okeh,so post kali nih aku nak kongsi tentang apa yang aku rsa dalam haty sekarang.

Aku sendiri tak pasti tentang apa yang aku rasa n apa yang aku mahukan skrg nih.apa yang aku tahu aku selesa mcam nih.Aku suka mcm nih.senang kata kdg2 aku sndri cm b'hadapan dengan msalah apa sebenarnya yang aku nak buat nih..hm,pening kan? Tapi nak buat macam mana kalau tuh yang aku sedang lalui sekarang nih.Aku kawan sana sini,semua pon rapat n semua pon aku sayang.sebab aku selesa dengan dowg semua.And paling pnting aku tak nak ilang sorang pon d'kalangan dowg semua.serius cakap dohh ! entah la..

Contohnya mcam aku dengan RAZI.dengan dia nih aku rasa macam lain.Dia happykan aku and senang kata sekarang mana2 ku gi and keluar biasanya mmg dengan dia.Sampai ada kwan2 dia smua kata aku ngn dia cm gf bf . HAHAH . Dia understanding .n dia mmg tak kisah apa yang aku buat n dia btul2 care sal aku.dengan dia aku tak perlu jadik baik sgt n cover baik sebab dengan dia,dia ajar aku jadik dri sndri.Dia kawan n teman yang baik pada aku.aku senang dengan k'hadiran dia dlm hidup aku.Mak n ayah aku pon mcm tak kisah aku rapat dengan dia.Mak sikit2 tny sal dia.kadang2 cam tak caya aw dia dpt buat mak ayah aku tak kisah pai cm nih.tapi aku syukur sgt.sekurangnya mak ngn ayah sekarang tau aku kwn dengan sapa.senang. kan?


Acit pulak dia mmg sweet sbb dia kira mcm penghibur aku d'kala aku sedih lah.And dia pon sporting sbb dia tak pernah paksa aku apa2.kenalnya dia dgn aku pon tiba2.Semua jadik mkin rapat sejak k'jadian uh. Dia okeh la sebab dia selalu nasihat kan aku n slalu pesan aku supaya sabar n sllu independent dlm sgala hal.Aku dah mula syg dia sebab dia tahu aku macam mana and tak penah kisah pon.sebab dengan dia aku tak pernah discuss soal haty n pasaan.Sebab dia tahu yang aku nih GF orang.Aku rasa dia baik n layan ak pon sebab dia kesian at aku kot.Tp tak kisah la sbb dia baik.

SI BUDAK CAFE yang selalu buat aku tak pernah lupa fikir sal dia.HAFIZ. hahahah.Dia nih pulak aku kenal pas aku kenal dengan razi.Dia nih ssh nak ckap tapi senang cte aku happy kenal dia sebab dia faham aku mcm mna.Cuma kadang2 aku takot dia harap apa2 at aku.aku tak boleh dengan dia sebab dia akan dapat yang lagi baik dri aku.tuh je aku boleh bagi statement at cnih.One day dia akn faham apa tuh mksud SAYANG TAK SEMESTINYA DAPAT,CINTA TAK SEMESTINYA BERSAMA.