Followers

Nov 14, 2011

become closer

ini post pulak cte tntg aku,razi,chery n topet yang semakin rapat .yeah,we're become closer.hari semakin hari kami smua makin rapat. But rasanya kdg2 aku sendri t'pk aw , mcm mne nty kalau semuanye da jauh..? mesti saling rindu an?especially razi.ehm,cnfirm rindu gle at dia.skrg lom pegi jauh mmg la msing2 cam steady,tapi  kalau da jauh . aku dapat byangkn aku lah yg akan klam-kabut sbb rndu at mamat sekor uh sgt2.by the way ,aku skrg nih mmg rndu sgt at topet,kembar aku. :)
Rindu aw at dia..sebab dia la kawan selepak aku yang paling sempoi n masukk air.heheheh..mok,rndu kau sgt 2 la dohh !

Tentang aku & chery pulak, dia still okeh n still partner life aku yg terbhaekkk ! wlupon sllu bertekak sal bnda2 kcik cntohnye tntg p'milihan pkaian bila nak g jalan hanya aku dan dia je yg fhm cara kami berdua.Seua akan ingat ktowg gado ble ktowg bertekak sal baju2 smua.hahahhaha.kadang2 kelakar jugak bila pk2 balik.mana2 g n buat ape2 smuanye berdua.aku hope smua nih b'kekalan pai bila2..kn?hehehe.