Followers

Mar 21, 2012

Photoscape

Dyla & Iraa 


Maiizan & Dyla

 Hubby  

Ariee & Cheryy

Iraa

Dyla & Iraa

Aideed

 Aku  

Azim & Shima


Baik kan ?
HAHAHAHA 
Mesti arrrr .
moog meng-edit dah mari maaaaa .
Ishh ! kalau aku ade DSLR  mmg aku guna sebaik mungkin lahh wey .
Bergambar bersama yang tersayang d'sekeliling kita adalah ubat psikologi yang 
terbaik . Heehehe . Best aw ? Lagi pulak bila rindu dengan mereka2 nih , mmg nih lahh yg aku akan buat . 
MENATAP , SENYUM & IMBAS KEMBALI .
Di samping aku update kat kamu semua sekarang ,
smbil tuh jugakk aku nak korang 'KAWAN' jugak dgn kawan2 aku nih yea .
hehehe .

*P/S : aku sayang dorang kot ! sangat weyy ! 


Mar 20, 2012

Mulakan Hidup Baru

 Cynda & Are cit


Haii2 helo baby bloggie ! Apa buat ? smua okeh2 je kn ?heheeh . Dah lama sangat dahh rasanya aku tak menaip kat sini kan ? Mau tak nye , aku skrg busy dgn life sbgai seorang student . Biasalah , bila dah jadik student mana lah sempat nak menatap lappy lama2 lagi selain buat assignment2 kan ?
HEHEHE . 
So, kali ni aku nak cite at korang skrg life aku smua dah okehh . Walaupun ada beberapa mslh sampingan ,
tapi Alhamdullilah aku msih boleh kawal semua uhh . Jangan khuatir ok ? Muahh2 ~
So pic mamat yang kat atas ni nama dia ***** ****** . haha . Apa ea nama dia ? Tak pe , Apa pun yang paling penting skrg aku mmg dah mula sayang kan dia . Kisah aku dengan yg sebelum2 nih semua dah habis dah . Korang jangan lah tanya kenapa . Sebab aku berani ckap at sini , JODOH PERTEMUAN DI TANGAN TUHAN . APA YANG KITA RANCANG TAK SEMESTINYA JADI DAN DAPAT KEREDHAAN DARINYA . betul kn ? hahaha . Aku dah mula sayangg kan dia . Sebab aku tahu and dapat rasa yang dia ikhlas sayangkan aku . Dia terima aku segalanya . Dia tahu aku macam mana , paling penting 
dia jenis yang tak suka memaksa . Aku paling anti lahh orang yang suka memaksa .
SORRY TO SAY LAHH BRO ~

Apa pun aku memang sayang dia dohh . 
sangat sayang dia . 
and aku akan cuba sayang dia semampu aku .
InsyaAllah aku jugakk akan cuba setia dengan dia . 
sebab aku tak nak lagi mencarik
STOP SEARCHING ! 

*P/S :: I LOVE YOU ACIT ! Sayang kau giler-giler lahh budak .